Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Кращий компактний преміум седан 2020 року

На нашу суб҆ єктивну думку цей титул належить новому купе-седану Mercedes CLA. Саме про нього ми сьогодні будемо говорити і порівнювати з двома головними суперниками - Audi A3 Saloon та BMW 2 серії Gran Coupe. Такі критерії як стильний зовнішній вигляд, престиж та керованість виводять CLA у лідери сегменту, але завдяки непрактичності та чималій вартості, купе подібний седан є досить штучним продуктом, який не часто можна побачити на дорозі.

Безсумніву, новий Mercedes CLA дуже красивий автомобіль і виглядає дорожче ніж є на справді, тому для багатьох потенційних клієнтів він більш бажаний за седан С-Class. Зовнішній вигляд CLA помітно вирізняється від хетчбека А-Class на платформі якого він побудований і у випадку Mercedes це є правильним рішенням. Крім цього існує і універсал під назвою Shooting Brake, що в загалі є унікальною пропозицією в сегменті преміум компактів. В технічному плані Mercedes CLA отримав спортивну підвіску та гостріше рульове керування, що повинно позначитись на їздових якостях купе. Найближче за всіх до CLA наблизився BMW 2 серії Gran Coupe, а Audi A3 Saloon майже не відрізняється від хетчбека. За стилем та якістю CLA скоріж наближений до старшого брата CLS ніж до родича в обличі А-Class.

В інтер҆ єрі CLA сюрпризів ми не побачимо, всі деталі та матеріали без змін взяті з хетчбека. Але це не є пробемою, адже в А-Class гарна ергономіка та відмінні матеріали оздобення. За рівнем виконання салону купе дещо переважає своїх конкурентів. Чого тілька варта мультимедійна платформа Mercedes, яка взята з флагманського седана S-Class. На борту CLA є Apple CarPlay, Android Auto та традиційні бездротова зарядка для смартфона, цифрове радіо DAB та голосове керування останнього покоління. В топових виконаннях торпедо купе оздоблено шкірою, а клавіши склопідіймачів «одягнуті» в алюміній.

Серед двигунів які дступні для 4-дверного купе виділяється базовий силовий агрегат на три циліндри. Маючи об҆ єм 1,3 літри, бензиновий мотор розвиває 160 к.с. що є достатнім для неспішної їзди містом. Для шанувальників драйву пропонуємо звернути увагу на 2-літрові 4-циліндрові агрегати на 190 та 225 к.с. з індексами CLA 200 та CLA 250. В останньому випадку зявиться можливість замовити повний привід. Крім цього для шанувальників економії доступні дизельні агрегати CLA 200 d та CLA 220 d. Крім потужних двигунів німці пропонують оздоблення AMG Line в яке увійшли колісні диски на 18 або 19 дюймів та спортивні пружини підвіски.

Mercedes CLA вже декілька місяців продається на європейському ринку і вже доступний на інших ринках, базова вартість цього купе складає 32 тисячі євро…

 

07.05.2020
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Кращий компактний преміум седан 2020 року

Політика конфіденційності